Till salu

Aktuellt just nu:

Nu finns ungar att tinga! Trulsas kull föddes den 22 februari och är redo att flytta i mitten av april. Det finns två hanar och fem honor i kullen.

Vi rekommenderar även “Smådjurschansen” för er som söker sällskapskaniner om vi inte har något passande just nu. Där finns många fina kaniner som söker nya för-evigt-hem. Länk finns under fliken “länkar”.

Generellt

Använd meddelandefunktionen på vår Facebooksida om du är intresserad av att köpa någon kanin av oss. Vi säljer både ungar och vuxna.

Ungar kan tingas och ibland säljer vi avelsdjur som behöver flytta pga att de tagits ur avel och behöver lämna plats till kommande generationer.

Ungar och ungdjur med stamtavla kostar 800 kr.

Priset på vuxna djur varierar beroende på ålder.

Kastrerade hanar kostar från 1000 kr.

Vi säljer kaninerna med stamtavla, alternativt härstamningsbevis för sällskapskaniner. Vi skickar med övergångsfoder och ett informationsblad om skötsel.

De är bettfelskontrollerade och klorna är klippta.

Det går bra att tinga en kanin mot en tingningsavgift på 200:-. Dessa pengar får man inte tillbaka om man ångrar sig och inte vill slutföra köpet.

När man hämtar kaninen betalar men resterande belopp kontant, med Swish eller via banköverföring.

Man måste ha fyllt 18 år för att få köpa kanin hos oss. Är man yngre måste man ha med målsman som godkänner köp och tar yttersta ansvaret för kaninen.